sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Călin Bibarț, despre șoseaua de centură din Gai: „În momentul în care se va scoate traficul greu de aici nu vom mai avea aceleași probleme”

  de Andreea Daniela B. | 3 iulie 2021, 11:17 AM | Administraţie | Știri Arad

  2

  (foto: captură video/Călin Bibarț)

  Problema traficului mult prea intens de pe Centura Gai este una cunoscută de toți arădenii, dar în special de cei care locuiesc în zonă. Traficul intens și camioanele care circulă pe acolo i-a făcut pe locuitorii care au casele exact la marginea șoselei să protesteze și să își ceară drepturile deja de mult prea multe ori. Într-un live pe Facebook care a avut loc în cursul serii de ieri, 2 iulie 2021, Călin Bibarț a mers pe Centură și a povestit despre măsurile pe care le-a luat până acum, dar și ceea ce va mai urma. Conform acestuia, traficul greu ar putea dispărea undeva în cursul acestei luni, iar marginea drumului a fost frezată, măsură luată doar pentru o scurtă perioadă de timp, cât să îmbunătățească puțin calitatea drumului.

  Am venit pe Centura din Gai deoarece am primit multe semnale. Am promis și în emisiunile de radio și la tv, așa că am trimis o echipă să frezeze un pic lateralul șoselei, acolo unde s-a ridicat mult asfaltul din cauza traficului greu. În mod deliberat am venit pe Centură când nu e traficul intens și am fost și în Zona Industrială unde, chiar într-o intersecție, avem o groapă mare pe care o vom rezolva luni. Este lăsat drumul aici (nota red. pe Centura Gai), însă până nu se termină cu traficul greu, sperăm noi că în iulie se vor ține de cuvânt cei de la București și vor termina lucrările la autostradă și scot traficul greu din oraș, e păcat să băgăm banii pentru că drumul se va lăsa din nou. Am semnat ce am anunțat la Oradea, documentația pentru viitorul drum Expres Arad-Oradea, dar să nu ne amăgim, lucrările vor începe undeva în 2023, deci va mai dura puțin până vom avea centura în afara Gaiului. Oricum, în momentul în care se va scoate traficul greu de aici nu vom mai avea aceleași probleme. Am mai convenit să facem două sau trei limitatoare de viteză, nu rezonatoare, și probabil voi trimite luni echipa ca să vedem unde le facem”, a declarat Călin Bibarț, într-un live pe Facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Așa procedează un DILETANT! Și el nici nu știe, fiindcă a demonstrat-o de multe ori și în alte subiecte cât este de INCOMPETENT!!! Cine??? Cum cine?! Primarul pădurar!… care acum este și mare specialist în infrastructură și tehnologia de construcție a drumurilor. Crede el!
   .
   Așa este de când lumea și pământul, când prostului i se aplaudă cuvântările, de corul pupincuriștilor, …El, Prostul, se umflă în pene, crezând că peste noapte sa produs o minune și a devenit un mare deștept,…un… Specialist în toate! HUOOOOOO

   0 voturi
   +1
   -1
  2. Problemele in Gai sunt mult mai multe domnule primar!
   Groapa de la intersectia strazii Fantanii cu Tenetchi nu a facut-o tirul ci se datoreaza unei proaste executii de catre cel care a primit bani sa asfalteze!(este doar un exemplu)Speram ca executantii nu sunt cârpaci?!
   Speram ca promisiunile sa nu ramana „in aer”asa cum se intampla cu multe altele pentru politicieni de calibrul dvs.
   Sunt interesata sa stiu daca consilierii care reprezinta Gaiul in cadrul PNL v-au adus la cunostinta nemultumirile cetatenilor?

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.