Calificare ratată pentru Atletico la juniori E!

  de Lucian Dănilă | 14 mai 2014, 4:18 PM | Sport

  0

  Atletico 2003 a ratat calificarea la turneul zonal, după ce a câștigat faza județeană la această categorie de vârstă. Echipa pregătită de Norbi Jozsa și Cornel Popa s-a impus în campionatul județean, devansând pe LPS Arad, Atletico 2004, Pâncota, AS Dorobanți, UTA 2004, Național Sebiș și CS Ineu.

  Apoi, echipa formată din Ronald Rigo, Alex Adamcsik, Daniel Puta, Raul Ţurcanu, Mario Andrieş, Alexandru Melniciuc, Paul Crişan, Adrian Perenyi, Bogdan Busui, Robert Ursoi, Andrei Narsesovici, David Ciubăncan, Andrei Petrean, Bogdan Dalca, Denis Soare, Luvian Stana, au jucat o „dublă” cu Sporting Timișoara pentru accederea la faza zonală.

  După o victorie la Arad, scor 1-0, prin golul marcat de Țurcanu, Atletico a pierdut la Timișoara cu 0-3 și a ratat calificarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.