Călătorie interactivă în spațiu, oferită de BBC

  de [email protected] | 21 aprilie 2014, 1:44 PM | Educaţie | Recomandările editorilor

  0

  Dacă te-ai întrebat vreodată cât de mare este, totuși, distanța de la Pământ până la marginea sistemului nostru solar, un infografic interactiv creat de BBC îți vine în ajutor, oferindu-ți atât date matematice cât și repere istorice.

  În infograficul BBC (vezi AICI), pornești de pe suprafața Pământului folosind săgețile de pe tastatură, treci prin troposferă, stratosferă, mezosferă, pe lângă Lună, pe lângă Soare, sateliți și planete, primind permanent date despre distanța parcursă… și nu numai.

  O altă versiune, mai veche și statică, se găsește aici.

  Enjoy!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.