sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Călătoria fantastică a Maronei”, un basm modern pentru toate vârstele, la „Arta”

  de Special Arad | 25 octombrie 2019, 12:16 PM | Cultură | Film

  0

  Filmul de animație al Ancăi Demian ajunge pe marele ecran la Arad pe data de 9 noiembrie, la ora 18:00. Publicul de toate vârstele este invitat să o cunoască pe Marona și să trăiască alături de ea magia fericirii. Intrarea va fi gratuită.

  „Călătoria fantastică a Maronei” este un basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu. Micuța cățelușă cu nasul în formă de inimă, lasă urme profunde în viețile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

  Filmul este 2D și o producție franco-belginao-română, iar la Cinema Arta va rula în versiunea dublată.

  Vocile din varianta dublată a filmului au fost împrumutate de actorii Olimpia Melinte, Marius Manole, Alexandru Potocean, Medeea Marinescu, Maya Burneci, Mariuca Enache, Petru Lupu, Virginia Rogin, Madalina Craiu, Anghel Damian, Alexandru Bogdan, Irina Antonie și Ilona Brezoianu.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.