joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Filmele de animație preferate ale copiilor, pe serviciile de streaming | Top 10 JustWatch

  de Special Arad | 1 iunie 2023, 6:41 PM | Pop Culture

  0

  Ai spune că la capitolul filme de animație, serviciul de streaming Disney+ este campionul. Așa și este, însă nu în totalitate.

  Potrivit ghidului online JustWatch.com, cele mai populare filme de animație din toată lumea (datele statistice sunt bazate pe toate căutările pe JustWatch, de când există platforma până în ziua de azi, dar și pe alte surse externe) se găsesc pe Disney+. Acesta are în portofoliu cele mai multe – șase, în total – și cele mai căutate titluri.

  Pe primul loc în Top 10 găsim însă un film produs, de fapt, de Sony Pictures, în colaborare cu Marvel Studios: „Spider-Man: Into the Spider-Verse”. Nefiind o producție exclusivă Disney, așa se face că filmul se găsește (în România, cel puțin) nu doar pe Disney+, ci și pe HBO Max.

  În privința numărului de titluri în Top 10, pe locul 2 se clasează HBO Max și Netflix, ambele cu două filme pentru copii prezente în top, urmate – tot cu două titluri, dar puțin mai jos situate în clasament – de SkyShowtime (serviciul de streaming care adună laolaltă filme produse de două companii separate, Paramount și Universal, respectiv companiile mai mici deținute de acestea, Nickelodeon și DreamWorks). Cu un singur titlu în clasament (și acela împărțit cu Netflix și SkyShowtime), pe locul 4 se află Prime Video.

  Iată clasamentul alcătuit de JustWatch:

  Best Animated movies All time popularity - Top 10

  1. Spider-Man: Into the Spider-Verse (Disney+ / HBO Max)
  2. Shrek (Netflix, Prime Video, SkyShowtime)
  3. Spirited Away (Netflix)
  4. Inside Out (Disney+)
  5. Coco (Disney+)
  6. WALL-E (Disney+)
  7. How to Train Your Dragon (HBO Max)
  8. Up (Disney+)
  9. Despicable Me (SkyShowtime)
  10. Ratatouille (Disney+)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.