marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cadouri oferite din inimă, zâmbete și bucurie la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad

  de Special Arad | 22 decembrie 2021, 2:51 PM | Educaţie

  0

  Comunicat. Elevii claselor a V-a E și a V-a B de la Liceul Național de Informatică Arad, sub coordonarea doamnelor diriginte Mirela Groza și Floarea Jurca, și-au ținut promisiunea și au fost Moși Crăciun pentru copilașii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (CSEI). Acțiunea se înscrie în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC), o acțiune susținută de doamna Maria Pașcalău, director al Liceului Național de Informatică, și coordonată de doamna profesor învățător, Mirela Gornic.

  Voluntariatul oferă șansa de a te descoperi sau redescoperi. Cadrele didactice sunt mândre de elevii lor și s-au bucurat să vadă cu cât drag și dăruire au fost oferite aceste cadouri. Elevii celor două clase au demonstrat că altruismul și solidaritatea pot și trebuie să fie prezente de la cele mai fragede vârste.

  Este a doua acțiune de voluntariat în care doamna Mirela Groza, împreună cu doamna Floarea Jurca, și-au implicat clasele la care sunt și diriginți. Cu siguranță acțiunile lor nu se vor opri aici, pentru că nevoia de implicare și de inițiativă îi va ajuta pe copii să se dezvolte și pe plan personal.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.