Cadou de Ziua Femeii, o bătrână de 81 de ani, din Chișineu-Criș, a fost jefuită de șase „hăndrălăi”. Pe motiv că-i pun cetârne, au lăsat-o fără o sumă uriașă

  de Special Arad | 13 martie 2020, 1:39 PM | Chişineu Criş | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ(foto: Arhivă)

  Polițiștii orașului Chișineu-Criș cercetează șase bărbați pentru furt.

  În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat șase bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani, din județele Arad și Cluj, care la data de 7 martie a.c., sub pretextul montării unor cetârne, s-ar fi deplasat cu un microbuz la domiciliul unei femei de 81 de ani din Chișineu-Criș, unde doi dintre aceștia i-ar fi pătruns în locuință și dintr-un dulap i-ar fi sustras 22.000 de lei.

  Banii au fost recuperați în totalitate și restituiți persoanei vătămate, cei în cauză fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.