A făcut crimă la doar 18 ani! O tânără și prietena ei mai mică au sperat să jefuiască o bătrână de 73 de ani, dar furtul s-a transformat în omor

  de Special Arad | 3 decembrie 2020, 8:45 AM | Naţional

  0

  (foto: Brasov TV)

  Crimă teribilă la Brașov unde o femeie de 73 de ani a fost ucisă cu cruzime de o tânără de numai 18 ani care intrase în locuința victimei ca să fure. Cea acuzată de omor era însoțită de o altă adolescentă, în vârstă de doar 17 ani era rudă îndepărtată cu bătrâna. Cele două locuiau împreună după ce prima ar fi plecat de acasă în urmă cu câteva luni. Fetele știau că pensionara are în casă obiecte de valoare, au încercat să opereze pe furiș însă femeia le-a surprins ceea ce i-a fost fatal.

  Claudiu Sandu prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov: „Au folosit un cuţit pe care îl aveau asupra lor, au spart un geam, au pătruns în imobil în zona sufrageriei de unde au sustras mai multe bunuri – bijuterii, o colecţie de aparate foto vechi şi alte bunuri – timp în care au fost auzite de proprietară care a încercat să alerteze vecinii. În aceste condiţii, inculpata majoră a atacat victima cu cuțiul pe care îl avea asupra ei provocându-i mai multe leziuni”.

  Ambele tinere au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Cea majoră este acuzată de omor, iar cea minoră – de furt calificat.

  Sursă ProTV

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.