sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bătrână în vârstă de 82 de ani, găsită de jandarmi pe marginea drumului, la peste 15 kilometri de orașul Pecica

  de Special Arad | 4 februarie 2022, 12:10 PM | Știri Arad

  0

  În această dimineața în jurul orei 07.30, un echipaj de Jandarmerie care se deplasa spre Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I, a observat pe marginea drumului (DN7), la aproximativ 15 kilometri de orașul Pecica înspre Nădlac, o persoană care părea dezorientată, îmbrăcată sumar și fără încălțări.

  Jandarmii au oprit imediat și în urma interacțiunii și-au dat seama că femeia necesită îngrijiri medicale de specialitate, au urcat-o în autoturism și au condus-o la sediul Poliției Pecica.

  În urma verificărilor efectuate au fost stabilite datele de identificare ale femeii precum și ale aparținătorilor legali, domiciliați în orașul Pecica, acestia din urmă fiind înștiințați despre situație și asigurați că femeia va fi în siguranță până la sosirea lor.

  Preventiv a fost solicitat un echipaj de ambulanță în vederea efectuării unei evaluări medicale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.