sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Asta e maxim! E surdo-mut și a violat o bătrână de 89 de ani

  de Special Arad | 24 septembrie 2015, 9:48 PM | Naţional

  0

  Unde credețică s-a întâmplat? Evident, la Vaslui, orașul din România recunoscut tot mai mult din cauza violurilor. Povestea de mai jos depășește așteptările și a celor mai cinici cititori. Un tânăr surdo mut localitatea vasluiană Iaz (Soleşti) a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Vaslui, sub acuzaţia de viol  Bărbatul în vârstă de 26 ani este acuzat că a batjocorit o femeie de 89 de ani din satul Şerboteşti.

  Fapta a fost comisă în luna aprilie, însă procurorii au aşteptat concluziile psihiatrilor şi ale medicilor legişti care au confirmat că tânărul surdo mut a avut discernământ atunci când a comis fapta.  Agresorul, Ionuţ Gurguţă, a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui timp de o lună, scrie Adevărul.

  Specialiştii de aici împreună cu membrii comisiei de expertiză medico legală au stabilit că discernământul său nu este afectat de handicapul fizic şi că are reprezentarea faptelor sale. Potrivit poliţiştilor, în luna aprilie, Gurguţă a dat buzna peste bătrâna de 89 de ani, în toiul nopţii, cerându-i prin semne bani şi vin. Octogenara i-a spus că nu are, iar atunci tânărul a forţat-o să întreţină relaţii sexuale. Pentru că a încercat să se împotrivească, femeia a fost şi bătută, iar agresorul nu a părăsit gospodăria femeii până când nu şi-a satisfăcut toate poftele.

  Oamenii din sat spun că tânărul surdo mut obişnuia să facă semne obscene femeilor şi dădea buzna în curţile oamenilor pentru a cere de mâncare şi de băut. Procurorii şi judecătorii l-au audiat pe tânăr cu ajutorul unui interpret. Bărbatul a ajuns în arestul Poliţiei pentru 30 de zile, scrie adevarul.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.