marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Update Video | Cadavrul unui copil a fost găsit pe râul Mureș, la Mako, în Ungaria

  de Special Arad | 8 mai 2023, 3:08 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Potrivit informațiilor de ultimă oră pe care le deținem, trupul neînsuflețit al unui copil ar fi fost găsit, în această după masă, în râul Mureș, în zona localității Mako din Ungaria. Anunțul a fost făcut de autoritățile maghiare care au alertat autoritățile din Arad despre prezența unui cadavru de copil pe râul Mureș, în zona localității Mako. Ar fi vorba despre un băiat.

  Autoritățile maghiare ar fi solicitat fotografii cu cei doi copii dispăruți în seara de 30 aprilie în râul Mureș, în zona Semlac-Periam Port.

  Știre în curs de actualizare.

  UPDATE:

  Sursele noastre confirmă că trupul neînsuflețit găsit în Mureș este cel al băiatului dispărut în 30 de aprilie.

  „Urmare a schimbului de informații și date cu Punctul de Contact Cenad, din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, am fost sesizați că în ziua de 8 mai a.c., în jurul orelor 14,00, în râul Mureș, în zona localității Mako (Ungaria), a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane minore, de sex masculin.

  Cadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală Szeged, urmând a se desfășura activitățile specifice pentru identificarea acestuia și luarea măsurilor de urmare”, menționează reprezentanții IPJ Arad.

  Citește și: Andrei Bilibok, tânărul de 31 de ani, a fost scos fără viață din apele Mureșului. Cronologia sfâșietoare a unei drame care ne lasă fără cuvinte

  Citește și: Cadavrul unui bărbat a fost scos din râul Mureș în zona Periam. E unul dintre cei doi dispăruți în urmă cu cinci zile

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.