Bye-bye, Obamacare! Republicanii anulează cea mai importantă reformă a lui Obama

  de - | 15 January 2017, 12:57 PM | Internaţional

  1

  Obamacare, adică reforma lui Barack Obama din domeniul asigurărilor de sănătate, se apropie de final, ca și mandatul președintelui.  Camera Reprezentanţilor a votat începerea procedurilor de anulare a programului, în ciuda faptului că nu există altul care să-i ia locul, scrie Digi 24.

  Toţi republicanii din camera inferioară a Congresului au votat pentru, iar democraţii împotrivă.

  Până pe 27 ianuarie, comitetele din Congresul SUA trebuie să prezinte un proiect de lege prin care Obamacare să fie anulat.

  Reforma sistemului de sănătate e considerată una dintre cele mai importante realizări ale lui Barack Obama. Programul a adus reglementări care i-au ajutat pe americani să-şi cumpere mai ieftin o asigurare de sănătate. Numărul celor care au asigurare medicală a crescut cu 20 de milioane din 2010, când s-a aprobat Obamacare.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Doar luând în considerare această știre, trebuie spus că republicanii au venit la Putere să distrugă, ce alții au muncit să construiască.

   Doar atât și ar fi suficient pentru o revoluție.
   Protestele au început. Vom vedea cât de perseverenți sunt participanții din țara ”Democrației absolute”.

   O întrebare totuși persistă: – ”În favoarea cui au votat aleșii?” În mod sigur nu în favoarea celor 20 de milioane de oameni ce au beneficiat de pe urma programului.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.