Bursa locurilor de muncă pentru studenți cu pilotul Vali Porcișteanu

  de Special Arad | 12 martie 2019, 6:17 PM | Educaţie

  0

  Peste o mie de studenți au fost prezenți la Bursa Locurilor de Muncă UAV, desfășurată ieri, în prezența reprezentanților autorităților locale, în Complexul M al Universității „Aurel Vlaicu” din Arad.

  În organizarea Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul UAV, în parteneriat cu Liga Studenților UAV, ediția de anul acesta s-a bucurat de prezența a 40 de firme care și-au prezentat oferta locurilor de muncă.

  În cadrul bursei au fost selectați pentru interviu 320 de studenți, în timp ce alți 100 de studenți, mai norocoși, au și susținut, în cadrul târgului, interviurile de angajare.

  „Ediția de anul acesta a Bursei Locurilor de Muncă a fost un succes atât pentru angajatori cât și pentru studenți. Ne bucură buna colaborare pe care o avem cu angajatorii din vestul țării, am reușit să construim parteneriate durabile care confirmă încrederea pe care agenții economici o au în universitatea noastră. Fără îndoială cei mai câștigați sunt studenți care, așa cum s-a demonstrat astăzi, au șansa de a-și găsi un loc de muncă încă de pe băncile facultăților”, a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Evenimentul s-a bucurat de prezența pilotului de raliuri Vali Porcisteanu, care le-a vorbit studenților despre muncă, seriozitate și perseverență.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.