sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bună seara, România, bună seara, Arad! Andreea Esca te salută… și îți pune muzică să „te rupi” pe ringul de dans

  de Raluca Medeleanu | 6 octombrie 2019, 2:36 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Ciprian Hord)

  Lumea o știe pe Andreea Esca drept prezentatoarea care a revoluționat modul în care se prezintă știrile la TV, în România. Din 1 Decembrie 1995, chipul ei s-a contopit cu imaginea postului Pro TV, iar la ora actuală este cea mai longevivă prezentatoare de știri din țară. „Bună seara, România, Bună seara, București, Pro TV te salută” – e sloganul care a făcut-o celebră. Nu e român care să nu știe că, într-adevăr, Esca e considerată cel mai bun om de televiziune din România. A fost desemnată „Femeia anului” și a câștigat de mai multe ori premiul pentru cel mai bun prezentator. Un lucru mai puțin știut însă e că Esca… poate fi chiar și DJ!

  Lucrul ăsta l-au descoperit sâmbătă seara arădenii care au participat la petrecerea de final a celei de-a șasea ediție a festivalului de film documentar fARAD. Începând cu ora 23:00, fostul spațiu care a găzduit cândva Casa de Cultură, deasupra cafenelei Joy’s, s-a transformat într-o veritabilă discotecă. Arădenii au avut acces gratuit la petrecere și au putut interacționa nestingheriți cu Andreea Esca și cu bloggerul „Otravă”, cei care au ales fiecare melodie, toată noaptea, creând o atmosferă cu adevărat incendiară. Poze, muzică, taifas… voie bună, totul într-un mediu atât de prietenos de parcă ai fi fost la majoratul unui drag coleg de clasă. Evident, nu a lipsit nici globul de lumini, astfel ca „meniul” să fie complet.


  esca la farad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.