Bună seara, România, bună seara, Arad! Andreea Esca te salută… și îți pune muzică să „te rupi” pe ringul de dans

  de Raluca Medeleanu | 6 octombrie 2019, 2:36 PM | Monden | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  (foto: Ciprian Hord)

  Lumea o știe pe Andreea Esca drept prezentatoarea care a revoluționat modul în care se prezintă știrile la TV, în România. Din 1 Decembrie 1995, chipul ei s-a contopit cu imaginea postului Pro TV, iar la ora actuală este cea mai longevivă prezentatoare de știri din țară. „Bună seara, România, Bună seara, București, Pro TV te salută” – e sloganul care a făcut-o celebră. Nu e român care să nu știe că, într-adevăr, Esca e considerată cel mai bun om de televiziune din România. A fost desemnată „Femeia anului” și a câștigat de mai multe ori premiul pentru cel mai bun prezentator. Un lucru mai puțin știut însă e că Esca… poate fi chiar și DJ!

  Lucrul ăsta l-au descoperit sâmbătă seara arădenii care au participat la petrecerea de final a celei de-a șasea ediție a festivalului de film documentar fARAD. Începând cu ora 23:00, fostul spațiu care a găzduit cândva Casa de Cultură, deasupra cafenelei Joy’s, s-a transformat într-o veritabilă discotecă. Arădenii au avut acces gratuit la petrecere și au putut interacționa nestingheriți cu Andreea Esca și cu bloggerul „Otravă”, cei care au ales fiecare melodie, toată noaptea, creând o atmosferă cu adevărat incendiară. Poze, muzică, taifas… voie bună, totul într-un mediu atât de prietenos de parcă ai fi fost la majoratul unui drag coleg de clasă. Evident, nu a lipsit nici globul de lumini, astfel ca „meniul” să fie complet.


  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.