Andreea Esca era dorită pe coperta primei ediții Playboy România

  de - | 18 August 2015, 11:41 AM | Monden

  0

  Dan Boerescu, fostul redactor-şef al revistei Playboy a acordat un interviu pentru site-ul paginademedia.ro, în care a dezvăluit că Andreea Esca a fost dorită pe coperta primei ediţii din România a publicaţiei, din 1999.

  „Am făcut cercetare de piaţă care ar fi cea mai dorită femeie care să apară pe coperta Playboy. Rezultatul a fost spectaculos, nu dau acuma toate detaliile. În orice caz, pe locul întâi era Esca. Oamenii voiau să o vadă pe cea mai cunoscută, cea mai hot femeie a momentul, nu pe cea mai frumoasă. Nu că Andreea nu ar fi foarte frumoasă”, a povestit Boerescu.

  Însă el a recunoscut că prezentatoarea nu a fost niciodată abordată de revista pentru bărbaţi: „Niciodată nu poţi să pui o prezentatoare de ştiri în Playboy”.

  În urma cercetării, echipa Playboy a realizat că publicul vrea o femeie matură în paginile revistei. S-au oprit la Dana Săvuică, o femeie cu carieră şi familie. Însă blonda s-a lăsat mai greu convinsă şi a acceptat de abia după ce au stabilit să facă totul în America, cu oameni de acolo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.