Andreea Esca era dorită pe coperta primei ediții Playboy România

  de - | 18 august 2015, 11:41 AM | Beauties | Monden

  0

  Dan Boerescu, fostul redactor-şef al revistei Playboy a acordat un interviu pentru site-ul paginademedia.ro, în care a dezvăluit că Andreea Esca a fost dorită pe coperta primei ediţii din România a publicaţiei, din 1999.

  „Am făcut cercetare de piaţă care ar fi cea mai dorită femeie care să apară pe coperta Playboy. Rezultatul a fost spectaculos, nu dau acuma toate detaliile. În orice caz, pe locul întâi era Esca. Oamenii voiau să o vadă pe cea mai cunoscută, cea mai hot femeie a momentul, nu pe cea mai frumoasă. Nu că Andreea nu ar fi foarte frumoasă”, a povestit Boerescu.

  Însă el a recunoscut că prezentatoarea nu a fost niciodată abordată de revista pentru bărbaţi: „Niciodată nu poţi să pui o prezentatoare de ştiri în Playboy”.

  În urma cercetării, echipa Playboy a realizat că publicul vrea o femeie matură în paginile revistei. S-au oprit la Dana Săvuică, o femeie cu carieră şi familie. Însă blonda s-a lăsat mai greu convinsă şi a acceptat de abia după ce au stabilit să facă totul în America, cu oameni de acolo.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.