Bucurie la târgul de iarnă de la Arad. Au fost aprinse beculețele bradului de Crăciun | Fotoreportaj

  de Raluca Medeleanu | 5 decembrie 2021, 8:06 PM | Foto | Știri Arad | Topic special

  3

  După ce sâmbătă s-a deschis oficial târgul de iarnă de la Arad, duminică, în Ajunul lui Moș Nicolae, municipalitatea a pornit instalația de lumini montată pe bradul de Crăciun din fața Palatului Administrativ. Momentul a fost marcat la ora 19:00, printr-o numărătoare inversă (sacadată, din cauza problemelor de sonorizare) .

  Anul acesta, târgul de iarnă se desfășoară în trei locații: pe aleea din fața Primăriei, pe strada Romul Veliciu (care are pe această perioadă traficul rutier restricționat) și în jurul Crucii Eroilor din Parcul Eminescu. Ca premieră, în acest an, în fața bradului a fost amenajat un iglu cu urși polari.

  La căsuțele frumos decorate, oamenii pot cumpăra diferite sortimente de vin din podgoria Aradului, mâncare specifică Sărbătorilor (cârnați, slănină, untură etc), diferite tipuri de brânzeturi, gogoși, clătite, nelipsiții kurtos kalacs, dar și o sumedenie de decorațiuni de Crăciun și suveniruri, iar din difuzoare se aud colinde, sporind atmosfera de sărbătoare.

  Târgul va fi deschis până în data de 10 ianuarie 2022, de luni până joi, între 13:00–21.00, iar de vineri până duminică, între 11:00–21:00.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Din punctul de vedere al municipalitatii toti copiii din Arad au fost rai anul acesta..a venit mosu fara desaga…doar sa salute! De ce sa aduci mosu daca nu imparte daruri? In cazul acesta putea sa salute de la balcon nu sa il trimiti intre copii sa creezi imbulzeala care s-a creat si sa necajesti copiii!

   +2 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.