joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bronzarea morbidă nu are granițe…

  de Raluca Medeleanu | 6 ianuarie 2015, 11:42 AM | LOL | Recomandările editorilor

  0

  Cânvda, vara trecută, Special Arad a postat un articol, „Topless la capătul înecatului”, în care scria despre trei domnișoare care aveau o nevoie atât de acută să se bronzeze, încât au ignorat complet evenimentele teribile care se desfășurau în imediata lor vecinătate  (un copilaș de doar 14 ani fiind înghițit de apele Mureșului). Actul lor a provocat, bineînțeles, revoltă și indignare, însă simpaticele arădence nu sunt singurele care, în numele frumuseții, calcă peste orice principiu al moralității…

  Zilele astea, ne-a fost dat să găsim un alt exemplu, care vine tocmai din capătul celălat al lumii, din Australia, unde două domnișoare au descoperit că mediul cel mai propice pentru un bronz excepțional este exact pe mormintele dintr-un cimitir.

  Frumusețea cere sacrificii…

  bronzat in cimitir

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.