Botiș se întoarce în arenă! „Căpitanul” este anunțat titular la meciul de mâine

  de Lucian Dănilă | 8 septembrie 2017, 1:34 PM | Sport

  0

  Sorin Botiș a avut o săptămână plină. A fost cuprins și el în ecuațiile cu antrenorii care putea prelua conducerea tehnică a echipei UTA după plecarea lui Mihalcea, Botiș fiind văzut ca o variantă de antrenor secund al lui Cristian Todea, iar acum ne-a anunțat că în acest weekend revine în arenă.

  Botiș s-a retras din cariera de jucător în vara anului trecut, imediat după ce UTA a pierdut barajul pentru promovarea în prima ligă contra celor de la FC Voluntari. Vârsta (n.r. acum are 39 de ani), dar și situația financiară incertă de la club la acel moment l-au făcut pe Sore să spună pas carierei de fotbalist deși Roli Nagy încerca să-l convingă să mai joace măcar un an, rolul său în vestiar fiind unul foarte important.

  Fostul căpitan al Bătrânei Doamne antrenează alături de Norbert Varga o grupă de copii născuți în anul 2006 la clubul UTA. Mai mult, ca jucător de minifotbal, în această vară Botiș a câștigat alături de cei de la Nedav turneul zonal de la Oradea, calificându-se în Champions League!

  Aseară, însă, Botiș ne-a anunțat că s-a decis să încalțe din nou ghetele de fotbal, urmând să revină mâine seară, de la ora 17, pe iarba de la terenul din Bujac.

  „Revin pe teren. Sâmbătă de la ora 17 joc la Olimpia Bujac. Aveți grijă că sunt titular, să nu întârziați că joc de la început și poate nu mai prind repriza a doua pe teren. Jucăm cu cei de la Șagu. O fac și în amintirea prietenul meu și al nostru, Adi Baciu, de la moartea căruia au trecut doi ani”, spunea aseară Botiș.

  Olimpia Bujac este clubul înființat chiar de tatăl lui Sorin, Petre Botiș. Evoluează în Liga a 6-a, în Seria A, și are ca obiectiv promovarea.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.