Adrian Baciu trăiește prin fiul său Andrei! FC Ceala și foștii colegi de la Romvest nu l-au uitat pe „cel mai bun dintre noi” (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 22 decembrie 2015, 6:00 PM | Sport

  0

  Au trecut câteva luni de la tragedia care l-a luat dintre noi pe fostul fotbalist de la Romvest și UTA, Adrian Baciu. O secundă tristă a transformat fericirea Nicoletei, a fiului Andrei și a mamei fotbalistului într-o mare tragedie…

  Acum, la final de an, arădenii au arătat că nu și-au uitat valorile, și în principal colegul, sau familia acestuia. Liviu Vilagoș și Gabi Opitz au organizat un meci în memoria lui Adi Baciu, joc în care s-au întâlnit cei de la FC Ceala cu foștii colegi ai lui Adi de la Romvest și UTA.

  Andrei și-a primit cadourile care în mod normal i le-ar fi dat tatăl său… Ne-a arătat că încă de mic știe să lovească bine mingea, Adi trăind prin fiul său atât de drag. Pe marginea terenului era Feri Tisza, cel care în multe momente din viață i-a fost ca un tată lui Adi, dar și colegilor săi de generație, Botiș, Todea, Panin, Butunoi, Ciubăncan, Ciba, Mogoșanu, Drăgan și alții. Ei spun cu toții că Adi a fost „cel mai bun dintre noi”, el fiind primul care a debutat, la doar 17 ani, pentru echipa deseniori a clubului UTA.

  Bogdan Loredan, ajutat la cele două margini de Roland Opitz și Paul Radu au oficiat un meci plăcut, cu faze curate și goluri multe. A fost 5-3 pentru Romvest, punctele înscrise avându-i ca autori pe Botiș, Todea și Ciubăncan, de trei ori, pentru Romvest,  respectiv Mihuța și Poienaru, de două ori pentru FC Ceala.

  Romvest: Jurcan, Mogoșanu, Botiș, Bier, Hărduț, Mateiaș, Todea, Mărginean, Mihai Gagu, Alin Drăgan, Ciba, Ciubăncan, Țicală, Baciu II, Butunoi ( accidentat). Au lipsit Marin Lupaș și Ioan Ienciu, cei care au înființat această echipă.

  FC Ceala: Răzvan Stanciu, Lucian Dănilă, Gabi Opitz, Nanu, Bogdan Sime, Husa, Oprescu, Păunoiu, Mihuța, Vilagoș, Poienariu și Seba Țițca.

  Repriza a treia s-a desfășurat în curtea fratelui lui Dan Stupar, cel care a sacrificat un porc din care s-au înfruptat mulți dintre cei care au fost prezenți la evenimentul dedicat lui Adi Baciu.

  Să îți fie țărâna ușoară Adi!

  IMG_5199 IMG_5217 IMG_5220 IMG_5229 IMG_5238 IMG_5286 IMG_5322 IMG_5331 IMG_5333 IMG_5336

  939346_555193611299769_165265495_o

  Mai multe fotografii în galeria de mai jos

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.