Weekend sportiv arădean: Baschet, volei și handbal, în agenda fanilor de pe Mureș

  de Dan Lazăr | 18 February 2022, 5:42 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Finalul de săptămână propune iubitorilor de sport din Arad meciuri de baschet feminin, volei masculin și handbal feminin.

  FCC Baschet Arad va primi vizita Agronomiei Bucureşti, meci programat sâmbătă, ora 14.30, în Polivalenta arădeană, care contează pentru runda a 21-a a LNBF.

  Tot sub panou și tot la Sala Sporturilor are loc un turneu de categoria U13 feminin, după următorul program: CS Univ. Valbon Arad vs. Gladius Tg. Mureș (ora 17.00), WildCats Baia Mare vs. Rookies Oradea (19.00) – sâmbătă, Tg. Mureș vs. Oradea (ora 9.00), Baia Mare vs. Arad (11.00), Tg. Mureș vs. Baia Mare (16.00) și Oradea vs. Arad (18.00).

  În Divizia 2 la sala de sport a Șc. Gim. „Aron Cotruș”, din cartierul Grădiște, se desfășoară un turneu de seria Vest a seniorilor. Vineri sunt programate primele două partide. De la ora 16, CS ProVolei Arad – ACS Volei Club Zalău 2015, iar de la ora 18 va fi meciul dintre CS Westar Arad și CS Oțelu Roșu. Sâmbătă dimineață sunt programate duelurile dintre CS ProVolei Arad și CS Oțelu Roșu, de la ora 10, și CS Westar Arad și ACS Volei Club Zalău 2015, de la ora 12. Turneul se va încheia duminică. De la ora 12 se vor întâlni CS Oțelu Roșu și ACS Volei Club Zalău 2015, iar derby-ul local dintre CS Westar Arad și CS ProVolei Arad se va disputa începând cu ora 14.00.

  Pe semicerc, sâmbătă, începând cu ora 11.45, HC Beldiman Arad se întâlnește cu CS Giroc Chișoda (jud. Timiș), în Seria L a junioarelor III.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.