duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Bogăția diversității interculturale, sărbătorită de elevii școlii gimnaziale „Aurel Vlaicu” Arad

  de Raluca Medeleanu | 28 martie 2015, 11:35 AM | Educaţie | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad: Ajuns la ediția cu numărul 3, festivalul intercultural „Bogăția diversității noastre” devine deja tradiție la școala gimnazială „Aurel Vlaicu” din Arad.

  Vineri la amiază, cadrele didactice împreună cu elevii au împărtășit cu oaspeții lor, de la școala gimnazială „Nemeth Laszlo” din orașul Hódmezővásárhely – Ungaria, momente artistice pe scena sălii festive a școlii arădene.

  Dansuri de sincronizare, pompoane, melodii de primăvară, sau tradiționale ungurești – un spectacol extrem de reușit, prin care copiii ambelor școli și-au demonstrat talentul artistic. Momentul culminant al evenimentului am putea spune că a fost interpretarea la chitară electrică a melodiei „Smooth”, a vestitului Carlos Santana, de către micuțul rocker Rareș Bretfelean, care este elev în clasa a 6-a la „Aurel Vlaicu”.

  Organizatorii evenimentului sunt de părere că această colaborare între cele două școli este în interesul cultural și educațional al elevilor și doresc să continue desfășurarea festivalului și în anii următori.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.