„Să știi mai multe, să fii mai bun”. În timpul Săptămânii Altfel, la Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad se vor strânge bani în scop caritabil

  de Special Arad | 12 aprilie 2019, 10:31 AM | Educaţie

  0

  Săptămâna Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun” este un prilej pentru a desfășura activități prin care elevii își pun în evidență competențele și abilitățile formate în cadrul orelor de curs. La Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu” Arad, acest program se desfășoară în perioada 15-19 aprilie, iar una dintre activități a devenit, în timp, tradiție. Aflat la a XII-a ediție, „Târgul de Paști – Festival de artă și creație decorativă” se va desfășura în 17 aprilie, între orele 10 – 13 și reunește mai multe instituții de învățământ și specialiști în educație. Pe parcursul celor 3 ore, copiii vor avea ocazia să confecționeze diverse obiecte tradiționale de Paști. Momentele artistice pregătite de elevii școlii și invitații lor, vor anima atmosfera pe tot parcursul activităților. Banii obținuți în cadrul expoziției cu vânzare vor fi donați în scop caritabil. Vă așteptăm să vă alăturați copiilor școlii, în dorința de a-i ajuta pe semenii noștri.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.