Bode anunță că vrea să mărească salariile din MAI

  de - | 19 October 2022, 8:47 PM | Naţional

  0

  Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat, miercuri, că îşi doreşte majorarea salariilor angajaţilor MAI, însă sunt foarte importante şi investiţiile în echipament. El a menţionat că are „imaginea corectă şi completă asupra situaţiei reale în privinţa salarizării poliţiştilor”.

  „Eu doresc să majorăm salariile. Să aducem la zi legea-cadru, Legea 153. Ştiţi foarte bine că în acest an s-au acordat majorări salariale pentru angajaţii din MAI, nu la nivelul la care ne-am fi dorit, (…) dar noi ne dorim şi modernizarea echipamentului de intervenţie, ne dorim investiţii, uniforme noi, schimbarea armamentului, sunt lucruri la care noi ne gândim. Bugetul pe acest an a fost la 23,1 miliarde, 55% a fost alocat pentru cheltuieli salariale şi 20% pentru cheltuieli sociale, pentru pensii. Au rămas peste 20%, un procent foarte important, pentru celelalte lucruri despre care vorbeam”, a declarat Bode, la Antena 3.

  Citește și: Premierul Ciucă și ministrul Bode vin vineri la Arad. În program, semnarea contractului pentru centura de sud-est a municipiului – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.