marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Premierul Ciucă și ministrul Bode vin vineri la Arad. În program, semnarea contractului pentru centura de sud-est a municipiului

  de Raluca Medeleanu | 18 octombrie 2022, 5:56 PM | Politikos | Topic special

  0

  Vineri, 21 octombrie, va fi zi plină pentru mediul politic arădean, fiind așteptați Nicolae Ciucă, premierul României și Lucian Bode, ministrul Administraţiei şi Internelor. Aceștia au în program o serie de întâlniri, dintre care amintim și asistarea la semnarea contractului pentru proiectarea tehnică şi execuţia centurii de sud-est a municipiului Arad.

  Amplul proiect a fost câștigat prin licitație de firma PORR Construcţii, a cărei conducere va fi și ea prezentă la sediul Consiliului Județean unde se va semna acest contract. Investiția se realizează de către CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere), în urma semnării unui protocol cu Consiliul Județean în august 2020. Este vorba de 11 km de drum, care se va învecina la nord cu municipiul Arad, la sud cu autostrada A1, la est cu Fântânele, iar la vest cu drumul național D.N. 69 Timișoara-Arad. Drumul va avea și un pod peste Mureș, respectiv un total de 12 intersecții.

  Pe lângă participarea la semnarea acestui contract, premierul Ciucă și ministrul Bode vor participa și la inaugurarea punctului de lucru ISU Curtici, vor vizita Spitalul Județean Arad, fabrica Astra Vagoane Călători, sediul IPJ Arad (aflat în renovare), iar după-masă vor lua parte la alegerile conducerii organizaţiei de femei a PNL Arad, care se vor desfășura la Expo Arad.

  Vizita la Arad se va încheia tot la Expo Arad, seara, unde va avea loc „Topul Firmelor”, gala mediului arădean de afaceri organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

   

  • Citește și: Centura de Est din Arad, mai scumpă cu 126 milioane lei. Cum explică Guvernul creșterea prețului – Special Arad · ultimele știri din Arad

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.