sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  BMW Vision Gran Turismo, maşina proiectată de la zero de BMW pentru jocul Gran Turismo 6

  de Special Arad | 16 mai 2014, 3:27 PM | Auto

  0

  BMW a proiectat o maşină de la zero pentru jocul Gran Turismo 6. Este vorbe despre Vision Gran Turismo, un model creat de echipa internaţională de design a BMW Group, scrie automarket.ro.

  BMW Vision Gran Turismo este un model de performanţă desenat de echipa de designeri a grupului german special pentru jocul Gran Turismo 6. 

  Vision Gran Turismo este inspirat puternic din versiunea de competiţie a lui M235i, numită M235i Racing, dar respectivul model a fost doar un punct de plecare pentru ceea ce vor putea vedea gamerii pe ecrane atunci când vor pune la încercare maşina virtuală de la BMW, prima dezvoltată să ruleze doar pe PlayStation, nu şi pe şosele. Unele voci spun că acest model este o versiune exagerată a ceea ce va ajunge pe şosele în termen de câţiva ani şi va purta numele M2, cel mai mic model din gama M, bazat pe Seria 2 Coupe.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.