Blonda de la CJ Arad lovește din nou! În ideea acaparării totale a instituției, scoate asul din mânecă… mama vitregă!

  de O. Peniță | 9 iulie 2020, 1:09 PM | Culise | Topic special

  1

  Când pisica nu-i acasă… pardon, scuzați-ne!, când Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, nu e acasă, șoarecele joacă… Vai, scuzați–ne din nou!, nu șoarecele, ci blonda care dă cu banii după firmele de construcții și, din când în când, aceștia se mai și întorc înapoi ca niște bumeranguri bine centrate, joacă după puterile care i-au fost dăruite. Iar când le ai și cu puterea, și cu achizițiile, totul pare un fleac.  Normal că trebuie să spunem că are puteri… mărite, că cică ar fi bine protejată și bine… proptită domnișoara asta. Și-atunci, când ai asemenea aptitudini, încât, așa cum mai spuneam și cu alte prilejuri, să fii expertă și intrări și ieșiri… (nu vă gândiți la prostii!, ne referim la intrări și ieșiri în și din sediul CJ Arad)… atunci faci ce te taie capul, interesele și, bineînțeles, buzunarul.

  Și face! Iar ca să vă dăm exemplu cam cum se procedează, vă spunem că „amănțica”… care stăpânește CJ Arad de parcă ar avea instituția la purtător, a făcut ce a făcut și pregătește angajarea – pe șestache… până să intrăm și noi pe fir- tinerei sale mame vitrege într-o poziție bine plătită la stat, adică un loc călduț în Consiliul Județean Arad,  poziție care deocamdată nu este știută, dar sigur nu e contrafăcută, ci pregătită pentru cine trebuie!

  În tot acest timp, noi, ăștia care nu lucrăm la stat, pe bani mai puțini și sigur mai multă muncă, ne chinuim să oferim șanse egale tuturor celor care doresc să lucreze alături de noi, concursuri corecte și șansa unei cariere cinstite. Pe când alții, șmecheri, fac ce vor cu angajările la stat, de parcă nu i-ar verifica și cere socoteală nimeni.

  Vă promitem că o să fim pe fază (știm că întrebarea aflată pe buzele tuturor celor interesați e dacă domnul Cionca știe și și-a dat acceptul pentru această angajare) să aflăm  data exactă a concursului, eventual să trimitem și noi un jurnalist sub acoperire să își depună dosarul, să aflăm bibliografia măcar, că cică subiectele ar fi deja bine ticluite. Că așa-i la stat…

  Cine e blonda? Hai nu vă mai faceți că nu înțelegeți! Iar dacă pe bune nu înțelegeți, vă rugăm să nu ne puneți să îi spunem numele că poate se răzgândește și atunci le stricăm meciul oamenilor legii care se ocupă de problemă.

   

   

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.