Biblioteca rămâne închisă până în 15 mai, dar ne invită să-i „frunzărim” varianta digitală și articolele tematice de pe site

  de [email protected] | 23 aprilie 2020, 2:29 PM | Cultură

  0

  Având în vedere starea de urgență decretată la nivel național, Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad și-a suspendat toate activitățile cu publicul, la sediul central și la filiale, până în data de 15 mai. Cititorii care au cărți de restituit o vor putea face după ce biblioteca va fi redeschisă, fără a li se aplica nici un fel de penalizare.

  Dacă Biblioteca își va redeschide într-adevăr porțile în data de 15 mai rămâne, totuși, sub semnul întrebării deocamdată. Acest lucru se va decide în timp util în funcție de evoluția situației la nivel național și de recomandările primite de la autorități.

  Până atunci, însă…

  Administratorii website-ului Bibliotecii ne atrag atenția asupra serviciilor online de acces gratuit la o colecție numeroasă de documente digitizate și e-book-uri:

  •  Biblioteca digitală

  •  Colecția de monografii ale localităților din județ

  •  Colecția de literatură arădeană contemporană

  De asemenea, pe bibliotecaarad.ro găsiți și o serie de articole inedite despre istoria Aradului, cum ar fi „Cronologia aradean㔄Monumente arădene” sau monografii despre localitățile județului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.