Biblioteca Județeană va transforma în „e-books” creațiile literare ale scriitorilor arădeni profesioniști

  de Raluca Medeleanu | 6 aprilie 2021, 11:23 AM | Cultură

  0

  Reprezentanții Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” îndeamnă scriitorii locali profesioniști să aducă la sediul instituției creațiile lor literare în vederea tranformării lor în cărți digitale.

  „În atenția scriitorilor arădeni profesioniști.
  Biblioteca Județeană Alexandru D. Xenopol Arad a pornit, în ultimii ani, o amplă camapanie de promovare, arhivare și recuperare prin digitizare a cărților literaturii arădene și transformarea acestora în e-book-uri, care să fie la îndemâna cititorilor de pretutindeni.

  Scriitorii au fos invitați să-și aducă cărțile la bibliotecă în vederea conversiei electronice a cărților tipărite.
  Vă invităm, deci, dragi scriitori, să ne susțineți în acest proiect de promovare și de salvare a culturii arădene.
  Vă așteptăm și vă mulțumim!”, anunță Lucia Bibarț, responsabilul PR al Bibliotecii Județene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.