Update Despodobește, mamă, bradul! Primăria refuză să plătească sărăcăciosul simbol al Crăciunului 2020

  de Raluca Medeleanu | 9 decembrie 2020, 1:40 PM | Știri Arad

  7

  (foto: muncitorii demontând ornamentele)

  Anul acesta, bradul festiv amplasat în fața Palatului Administrativ pentru a celebra Sărbătorile de Iarnă a stârnit nenumărate critici în rândul arădenilor. Unii au mers până acolo încât să-l facă viral pe internet.

  De exemplu, postarea de pe Tik Tok în care este luat în derâdere aspectul șubred al bradului a ajuns să aibă aproape 1.500 de comentarii, aproximativ 6.000 de distribuiri și peste 50.000 de like-uri, în două zile.

  După atâta tărăboi, iată că Primăria municipiului Arad s-a văzut nevoită să ia atitudine. La ora actuală muncitorii sunt pe platou și dau jos ornamentele, pregătindu-se ca mai apoi să dea jos bradul.

  Am întrebat repezentanții Primăriei Arad cărui fapt datorăm această situație, cât costă toată „distracția” asta și cine suportă costurile. Aceștia ne-au spus că vor veni cu un răspuns oficial, pe care îl vom publica în momentul în care îl vom primi.

  Update. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad ne-a trimis astăzi, 9 decembrie, răspunsul oficial al municipalității: „brazii nu au fost receptionati si nu vor fi plătiți”, referindu-se la totalul de 12 brazi, 11 în cartierele Aradului și cel din fața Primăriei.

  De asemenea, primarul Călin Bibarț a făcut pe pagina sa de Facebook următoarea declarație, ieri seară:
  „Am dispus să nu se recepționeze și să nu se plătească bradul din fața primăriei, precum și desfacerea și înlocuirea acestuia fără niciun fel de alte costuri suplimentare! Din respect pentru Arad”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ho, ho, ho! Bietul pom o fi rămas rebut de anul trecut în sectorul furturi țapene din pădurile Aradului. Bașca l-au mai chelit de anul trecut cam peste tot , și, ce a mai rămas – a fost adus pe platoul primăriei Arad sub numele de BRAD de CRĂCIUN! Așa ceva să-și ducă acasă, hoții! Cine are curajul să ceară factura să vadă cât a costat chelitura asta?! Muuult! Băi, ăștia care ESTE pe terminatelea în capul țării și orașului – vedeți că se apropie luminița din capătul tunelului! Chelitura coniferă e semn rău! Rău veți sfârși anul, rău îl veți începe și mult mai rău vă va merge pe parcurs! Verificabil!

   +3 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.