Bețiile de la finalul săptămânii. O femeie de 62 de ani a fost prinsă conducând cu o alcoolemie de 0,80 mg/litru în aerul expirat

  de Special Arad | 19 July 2021, 4:35 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat.  Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat la data de 16 iulie a.c., un arădean de 45 de ani, care conducea un autoturism pe strada Mărului din municipiul Arad.

  În urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,88 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

  La data de 17 iulie a.c., polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au depistat o femeie de 62 de ani, care conducea un autoturism pe strada Aleea Plajei din localitatea Ghioroc iar la efectuarea unui viraj a lovit doi stâlpi din beton. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,80 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

  În seara zilei de 18 iulie a.c., a mai fost depistat un arădean de 42 de ani, care conducea un autoturism din direcția Ghioroc spre Arad.

  Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,79 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

  De asemenea, a mai fost depistat în ziua de 16 iulie a.c., un arădean de 25 de ani, care conducea un autoturism pe D.J.708 C în localitatea Ghioroc.

  Testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,55 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

  Polițiștii Orașului Pecica au depistat la data de 18 iulie a.c., un pecican de 31 de ani care conducea un autoturism pe D.N.7.

  În urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,71 m.g./l alcool pur în aerul expirat.

  Conform procedurii toți cei în cauză au fost transportați la spital în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

  La data de 17 iulie a.c., polițiștii Secției 1 Rurală au depistat un timișorean de 50 de ani, care conducea un autoturism pe D.N.69, în localitatea Șagu.

  În urma verificărilor a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

  Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au depistat un tânăr de 29 de ani, din localitatea Mișca, care conducea un autoturism în localitatea Vânători.

  În urma verificărilor a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  Tot fără permis de conducere a mai fost depistat în după-masa zilei de 18 iulie a.c., de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin un tânăr de 18 ani din satul Bata, care conducea un autoturism pe D.J.682 în localitatea Birchiș.

  Pe numele tuturor celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.