luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Benga și Vorobjovas, în programul normal de antrenament cu UTA! Ilie s-a întors la Arad

  de Lucian Dănilă | 29 iunie 2021, 12:30 PM | Sport

  0

  Alexandru Benga și lituanianul Modestas Vorobjovas și-au revenit după accidentările suferite în timpul play-out-ului și au intrat în programul de antrenament normal al echipei. Benga vine după o operație în urma unei pubalgii care l-a ținut în afara terenului aproape toată durata play-out-ului, iar Modestas vine după o fractură la un deget al piciorului suferită în primul minut al partidei de la Voluntari, din ultima etapă.

  Pe lângă cele două vești bune, avem și una care nu ne face plăcere. Florin Ilie a revenit în țară pentru a se trata de tendinită. Antrenorul Gyuszi Balint ne-a vorbit despre acest lucru înainte de plecarea spre Slovenia. „Florin Ilie și Erico suferă de tendinită din cauza suprafeței foarte tari de pe terenul de antrenament de la ICRTI. Tocmai de aceea, ultimele antrenamente pe care le-am făcut la Arad s-au desfășurat pe arena Banatul din Sânnicolau Mic”, spunea Balint.

  Semnalele sunt bune în cazul lui Ilie, dar fundașul echipei arădene are nevoie de investigații suplimentare specifice, scrie uta-arad.ro.

  Mâine de la ora 16:30, UTA are programat primul joc de verificare, împotriva HNK Gorica pe un teren apropiat de hotelul unde este cazată delegația.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.