BC Valbon, singura emisară a Aradului la Festivalul Național de minibaschet de la Costinești

  de Dan Lazăr | 6 iulie 2021, 4:32 PM | Sport | Știri Arad

  0

  După un an de pauză, cauzată de restricțiile aplicate pe perioada pandemiei de COVID-19, Federația Română de Baschet a decis să reia firul tradiției și să organizeze în luna iulie întrecerile dedicate celor mai mici baschetbaliști din România, în cadrul Festivalului Național de Babybaschet și Minibaschet 2021, dar și în cadrul Campionatelor Naționale U12, ediția 2021.

  Din păcate, pe terenurile de la Costinești vor fi prezenți doar reprezentanți ai BC Valbon, celelalte cluburi din Arad lipsind a apel…

  Precum la ultima ediție, din 2019, întrecerile se dispută pe terenurile în aer liber din cadrul bazei sportive BTT de la Costinești, cu participarea a aproximativ 200 de echipe, evenimentul baschetbalistic juvenil de la malul mării fiind unul dintre cele mai mari din țară.

  În această săptămână se duelează echipele de minibaschet, băieții de la BC Valbon Arad (antrenor Bogdan Bondor) fiind repartizați într-o grupă din care mai fac parte echipele: CSM Ploiești, Lumina, Laguna, Slam – toate din București, Fan Baschet Otopeni, CSM Rm. Sărat, ASC Juniors Craiova, ABC Isports Ploiești și ACS Prima Pitești.

  În primele două jocuri, arădenii au cedat cu ABC Slam Roșu București, scor 2-68, și CSM Ploiești, scor 6-36.

  89 de echipe de minibaschet masculin sunt prezente la Costinești, în timp ce la fete sunt 25 de formații, fără prezență arădeană.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.