joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bătrânul de 72 de ani, rătăcit în pădure, a fost găsit după două zile la o stână

  de Special Arad | 30 iunie 2018, 12:28 AM | Știri Arad

  0

  Titlu inițial (28.06.2018): 20 de pompieri, cinci-jandarmi, trei-polițiști și mai mulți voluntari caută un septuagenar rătăcit în pădure

  O nouă operațiune de căutare se desfășoară la această oră în zona localității Milova. Un bărbat de 72 de ani a plecat ieri la cules ciuperci și nu s-a mai întors acasă.

  Familia a apelat serviciul 112 aseară, după ora 23, căutările fiind oprite în jurul orei 2, azi dimineață, și reluate astăzi, în timpul zilei.

  La aceasta oră, 20 de pompieri, un câine de căutare, două autoturisme 4×4, o autoșeniletă, un elicopter, cinci jandarmi, trei polițiști și mai mulți voluntari îl caută pe bătrân în pădurile din jurul localității Milova.

  UPDATE

  Bătrânul de 72 ani din Milova, a fost găsit în pădure, în viață, ieri, la aproximativ 15 km în linie dreaptă față de localitatea Milova. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital. Acesta se adăpostise la o stână, unde a stat aproximativ 2 zile.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.