joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Batalionul Mixt de Menținere a Păcii sărbătorește 25 de ani de la înființare în fața Primăriei și la Filarmonică

  de Special Arad | 21 martie 2023, 12:02 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu” celebrează luni, 27 martie, împlinirea unui sfert de veac de existență a Batalionului Mixt de Menținere a Păcii – prima structură europeană de acest gen, de nivel batalion.

  „Invităm publicul arădean să participe la sărbătorirea parteneriatului militar regional al celor două batalioane dislocate în Arad și Hódmezővásárhely care va debuta cu o ceremonie, începând cu ora 12:00, pe platoul din fața Palatului Administrativ Arad, fiind urmată, de la orele 19:00, de un concert simfonic extraordinar susținut de Filarmonica Arad, în Sala Palatului Cultural. Evenimentul va permite publicului arădean să se bucure alături de militarii celor două națiuni uniți printr-un parteneriat de succes și va transmite tuturor un mesaj al bunei cooperări în spațiul european”, anunță Batalionul 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”.

  Ceremonia din fața Primăriei va bloca temporar circulația rutieră la kilometrul 0 al municipiului.

  Concertul simfonic extraordinar în Sala Palatului Cultural îl va avea ca dirijor pe Cristian Neagu și ca solist pe Florin Gherghel, iar în program vor fi lucrări de Johann Strauss, Johannes Brahms, Franz von Suppé, Bela Bartók, Iosif Ivanovici, Constantin Dimitrescu și Ciprian Porumbescu.

  Biletele la concert pot fi achiziționate online de pe site-ul www.bilete.ro și la casieria Filarmonicii Arad, prețul fiind în funcție de categorii / locuri în sală: categoria I – 30 lei, categoria II – 26 lei și categoria III – 22 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.