Update Batalionul Mixt de Menținere a Păcii va bloca o zonă din municipiul Arad timp de câteva ore

  de Special Arad | 20 March 2023, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  Marți, 21 martie 2023, circulația rutieră va fi restricționată în prima parte a zilei la km 0 al municipiului în vederea  desfășurării ,,Ceremoniei militare dedicate aniversării a 25 de ani de la înființare Batalionului Mixt de Menținere a Păcii”, care va avea loc pe platoul din fața Palatului Administrativ.

  Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil  închiderea circulației rutiere pe B-dul Revoluției, tronsonul cuprins între Teatrul ,,Ioan Slavici” și str. Romul Veliciu, între orele 10:30 – 12:30, respectiv închiderea străzii Romul Veliciu, tot în data de 21.03.2023, între orele 06:00 – 12:30.

  Update

  Organizatorii au reprogramat evenimentul pe data de 27 martie, astfel că restricțiile de circulație vor intra în vigoare la această nouă dată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.