duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Batalionul Mixt de Menținere a Păcii va bloca o zonă din municipiul Arad timp de câteva ore

  de Special Arad | 20 martie 2023, 12:42 PM | Știri Arad

  0

  Marți, 21 martie 2023, circulația rutieră va fi restricționată în prima parte a zilei la km 0 al municipiului în vederea  desfășurării ,,Ceremoniei militare dedicate aniversării a 25 de ani de la înființare Batalionului Mixt de Menținere a Păcii”, care va avea loc pe platoul din fața Palatului Administrativ.

  Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil  închiderea circulației rutiere pe B-dul Revoluției, tronsonul cuprins între Teatrul ,,Ioan Slavici” și str. Romul Veliciu, între orele 10:30 – 12:30, respectiv închiderea străzii Romul Veliciu, tot în data de 21.03.2023, între orele 06:00 – 12:30.

  Update

  Organizatorii au reprogramat evenimentul pe data de 27 martie, astfel că restricțiile de circulație vor intra în vigoare la această nouă dată.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.