marþi, 25 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bătaie ca în filme la Dinamo! A fost nevoie de jandarmi după ce acționarii și-au împărțit pumni între ei

  de Special Arad | 21 decembrie 2020, 8:15 PM | Naţional

  0

  (foto: sport.ro)

  Oamenii legii au fost chemați în această după-amiază la hotel Rin acolo unde se află sediul Dinamo după ce s-a încheiat Adunarea Generală a Acționarilor lui Dinamo pentru că ar fi început o bătaie. Dinamo trece oricum prin momente tensionate și se pare că toate evenimentele din ultima perioadă și-a pus amprenta pe nervii tuturor. 

  Conform unor surse, după ședință, Pablo Cortacero și ceilalți spanioli au mers la Rin pentru că aceștia încă au birourile acolo, Negoiță lăsându-i să stea în acel loc până la 1 ianuarie 2021. La scurt timp după ce aceștia au ajuns la birouri, conform aceleiași surse, acolo a apărut unul dintre oamenii importanți din spatele proiectului DDB care a început să le reproșeze situația dezastruoasă de la club.

  Atmosfera a început să se încingă când un suporter a început să înjure. Odată început scandalul, unul dintre bodyguarzii angajați de Cortacero l-a lovit pe contestatar, doborându-l la podea. După ce și-a revenit din șoc, membrul DDB a sunat la poliție și la salvare, acuzând probleme medicale în urma loviturii. Apoi, i-a sunat pe cei din DDB, care au trimis oameni la Rin. La ora 17.40, în fața hotelului Rin erau două dube de Jandarmerie, mașini de poliție și de salvare.

  Fanii din PCH plănuiesc răzbunarea după bătaia dintre acționarii lui Dinamo
  Scandalul pare că nu s-a sfârșit pentru că suporterii dinamoviști au început să se organizeaze pe Facebook și WhatsApp pentru a plănui acțiuni de reacție după incidentul de azi.

  Surse din Jandarmerie au confirmat prezența dubelor în fața hotelului: „Am fost sesizați pentru a asigura exteriorul hotelului Rin, întrucât exista riscul strângerii unor grupuri de persoane. Pentru a preveni eventuala escaladare, colegii noștri au mers la fața locului, dar până acum nu s-a concretizat temerea noastră. În ce privește incidentele din interiorul hotelului, Poliția va colecta și va procesa eventualele plângeri făcute”.

  De asemenea, fostul patron Ionuț Negoiță nu mai acceptă ca sediul clubului să fie la hotelul său și le-a cerut să-l mute cât mai curând. Contractul expiră la finalul anului, dar Negoiță îi vrea plecați de-acum, pentru a evita eventuale daune aduse proprietății sale.

  Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo
  În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a reușit să preia controlul absolut, l-a dat afară de Cornel Țălnar din Consiliul de Administrație și a introdus trei oameni de încredere. Pablo Cortacero a încins și mai tare spiritele la Dinamo într-un moment în care fanii din programul DDB păreau să fi adus o liniște relativă, șeful spaniol a zdruncinat lucrurile în cadrul Adunării Generale.

  Ce înseamnă planul lui Cortacero pentru DDB
  Aici sunt toate deciziile luate de Cortacero astăzi în CA. Dacă spaniolii își vor duce promisiunea la capăt, iar la începutul lui 2021 Dinamo va beneficia de 5 milioane de euro, fanii sunt obligați să pompeze rapid bani în club pentru a-și păstra cele 20,06% procente din totalul acțiunilor. Așadar, suporterii vor fi nevoiți să vireze în conturile clubului cel puțin 1,5 milioane de euro.

  Citește mai multe AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.