Baschetul ia o pauză! Toate meciurile, inclusiv FCC Baschet Arad vs. „U” Cluj, amânate de coronavirus

  de Dan Lazăr | 12 martie 2020, 12:19 PM | Coronavirus | Recomandările editorilor | Sport

  0

  FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj-Napoca trebuiau să se întâlnească sâmbătă (14.03) și luni (16.03), la Polivalenta arădeană, în primele meciuri din play-off, ambele programate fără spectatori. Joi, însă, FR de Baschet a hotărât ca toate meciurile din primele ligi feminine și masculine să fie amânate până în 31 martie.

  Iată mai jos comunicatul FRB:

  „În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Federatiei Române de Baschet, dupa o consultare cu majoritatea reprezentantilor cluburilor din Ligile Nationale de Baschet si a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor si Comisiei Centrale de Comisari, decide următoarele:

  1. Suspendarea meciurilor din Liga Naționala de Baschet Masculin și Liga Naționala de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020.

  2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei Romaniei 3×3, masculin, editia 2020, si a altor competitii oficiale de baschet 3×3, pana la data de 31.03.2020.

  3. În functie de evolutia situatiei din Romania referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificari”

  Citește și: Ex-arădeanca Alexandra Uiuiu solicită amânarea meciurilor de baschet! Echipa sa, „U” Cluj, vine sâmbătă la Arad

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.