miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Tenisul își tot amână debutul la Arad! Turneul internațional HAI Cup U12, anulat, la fel și competiția națională Cupa „Prieteniei”. Alte orașe din țară au reînceput turneele încă de la finele lunii iunie

  de Dan Lazăr | 6 august 2020, 5:52 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Cupa „Prieteniei” trebuia să înceapă, pe terenurile bazei „UTA – TenisProfi”, în 8 august, însă clubul organizator CS UTA Arad a anulat turneul, motivația fiind aceeași ca și pentru anulările de până acum: „nu reușim să îndeplinim condițiile impuse de protocolul anti-COVID 19 al MTS și Ministerului Sănătății”.

  Sportul alb s-a reluat în România la finele lunii iunie, în aceste zile având loc Campionatele Naționale Under 18, la Iași, și Under 12, la Brașov. În ambele competiții, puținii tenismeni ai Aradului nu au avut prea mult noroc, asemeni „Naționalelor” Under 16 de la Oradea.

  Cu două turnee internaționale în program, CS UTA mai păstrează șanse de a organiza unul singur, după ce Tennis Europe a anulat competiția dedicată tenismenilor de categoria Under 12, care trebuia să aibă loc între 17-23 august. Între 24-30 august ar fi trebuit să se desfășoare turneul Under 14, care este, momentan, amânat. De asemenea, turneul internațional de senioare Trofeul „Ilie Năstase” (premii 25.000 de dolari) nu va mai avea loc în 2020, existând toate șansele ca România să nu organizeze niciun turneu feminin, în timp ce la masculin ar putea avea loc trei, din care două challengeruri, la Sibiu și Iași.

  În calendarul intern, următorul turneu programat la Arad este Cupa „HAI”, în 29 august, la categoriile 10, 12 și 16 ani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.