Nicio competiție de volei pe plajă nu se mai joacă în acest an! Aradul urma să găzduiască „Naționalele” de seniori și senioare

  de Dan Lazăr | 21 iulie 2020, 2:21 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  Aradul urma să găzduiască, în premieră, Campionatele Naționale de volei pe plajă dedicate seniorilor și senioarelor, însă Federația Română de Volei a luat decizia ca în acest an să nu se mai dispute competiții de beach-volley. Organizat de CS Fan Arad (președinte Ștefan Gog), campionatul de volei pe plajă trebuia să se desfășoare pe cele două terenuri ale bazei „DJTS – Fan” („Abel”), între 5-9 august. „Din păcate, iubitorii sportului din Arad nu vor putea să se bucure de un eveniment, pe care urma să îl organizăm în premieră. Nu ne rămâne decât să încercăm ca anul viitor să aducem această competiție la Arad”, ne-a declarat Ștefan Gog.

  Reamintim că două din cele trei locuri de pe podiumul de premiere al Campionatului Național de seniori la volei pe plajă din 2019, desfășurat la Mamaia, au revenit Aradului. În disputa pentru medalia de bronz s-au impus reprezentanții CS Fan Arad, Cătălin Lelea și Lucian Bădiceanu, 2-1 cu perechea Doru Ghimeș/Marius Ciortea, o echipă a CS Fan Arad încheind pentru al șaptelea an consecutiv pe podiumul de premiere!

  Finala mare a opus două echipe surpriză, Cosmin Ghimeș/Marius Iftimie (Tomis Constanța) și Sergiu Gligor/Andrei Crișan (UVVG ProVolei Arad), primii devenind, la mare luptă, campioni naționali, scor 2-1.

  De remarcat că nici competițiile juvenile de volei pe plajă nu vor avea loc – ele erau programate la Mamaia – ProVolei sau Westar Arad ratând astfel șansa de a cucerii noi medalii pe nisip. Mai mult, Federația Balcanică de Volei a decis ca toate întrecerile de volei pe plajă din Balcani să fie anulate în 2020.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.