miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Bărbat arestat la Timișoara după izbucnirea unui conflict pe stradă. Două persoane au fost rănite

  de - | 1 septembrie 2022, 5:17 PM | Regional

  0

  Un conflict spontan în care au fost implicate mai multe persoane a avut loc miercuri seara în Piața Traian din Timișoara. Două persoane au fost rănite, iar șase bărbați au ajuns la secție pentru audieri.

  „La data de 31 august 2022, în jurul orei 19:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați să intervină la o altercație, în Piața Traian din Timișoara, în care ar fi fost implicate mai multe persoane, iar două dintre acestea ar fi suferit mai multe leziuni. Conflictul a fost aplanat, iar la sediul secției au fost conduși, în vederea audierilor, șase bărbați cu vârste cuprinse între 26 și 51 de ani.

  În urma audierilor și probatoriului administrat, polițiștii au constatat că în urma unor discuții în contradictoriu un bărbat în vărstă de 43 de ani l-a agresat fizic pe un alt bărbat, în vârstă de 51 de ani”, a transmis IPJ Timiș. Bărbatul în vârstă de 43 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „lovire sau alte violențe” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș. La începutul săptămânii, un alt conflict între două grupuri a avut loc în zona Circumvalațiunii.

  IPJ Timiș a anunțat că barbatul în vârstă de 43 de ani a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

  Citeste mai mult pe: pressalert.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.