Întreruperi de curent electric în primele zile din noiembrie, în municipiul și județul Arad

  de Special Arad | 1 November 2022, 9:48 AM | Știri Arad

  0

  Am strâns la un loc, în rândurile de mai jos, ultimele informări ale companiei E-Distribuție Banat S.A. privind întreruperile planificate de curent electric în municipiul și județul Arad din primele zile ale lunii noiembrie.

  „Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora”, se anunță în comunicatele de presă ale furnizorului de electricitate.

  Sunt planificate următoarele întreruperi:

  ed578ty5t75
  Intreruperi curent primele zile din noiembrie 2022

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.