Balul maturanzilor de la „Csiky Gergely”

  de [email protected] | 25 aprilie 2014, 3:09 PM | Educaţie

  0

  E o tradiție la Colegiul maghiar „Csiky Gergely” din Arad ca înainte de banchet, înainte de ultimul clopoțel și cu mult înainte de examenele de bacalaureat, maturanzii liceului să primească o serbare de adio din partea claselor a XI-a. Așa s-a întâmplat și ieri, în sala mare a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, unde fetele și băieții din clasele terminale au avut parte de cea mai frumoasă și emoționantă seară ce – încă – se mai leagă de liceul pe care îl vor părăsi în curând. Urmează alte oportunități, dar și alte greutăți… urmează marele pas în viață. Pentru elevii claselor a XII-a a fost, deocamdată doar simbolic, prima zi din restul vieții lor. Special Arad a fost prezent la această seară specială.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.