luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Balul Mărțișorului la Colegiul Tehnic de Construcții și Protecție a Mediului Arad (FOTO)

  de Special Arad | 2 martie 2017, 6:43 PM | Educaţie

  0

  Primăvara a venit cu un spectacol oferit de copiii Colegiului Tehnic de Construcții și Protecție a Mediului, care de 1 martie au oferit un spectacol plin de bucurie, creativitate și mult zâmbet.

  Evenimentul înțesat cu momente artistice realizate de copii pentru părinți și profesori, dar și pentru invitați, a avut loc miercuri, în sala de Sport a instituției de învățământ.

  Programul artistic a fost realizat exclusiv de elevii din diverse generații ai Colegiului.

  Toate doamnele și domnișoarele prezente au fost întâmpinate cu un frumos buchet de ghiocei, în vreme doamnele profesoare prezente au fost aplaudate în picioare de către elevi.

  Au cântat și au dansat: Echipa de majorete a Colegiului DENA, un remarcabil solo vioară, interpretat de eleva Mădălina Podrumar, un dans frumos realizat de Antonia, elevă în clasa a VI-a, bobocii de anul trecut au pregătit și ei un moment frumos, a fost și un original „dans al fetelor” realizat de Viviana, Ana Maria, Andreea și Larisa și alte câteva momente artistice în care dezinvoltura și bucuria tinereții au strălucit.

  Invitați speciali: „Doina Mureşului” din Arad, pregătiţi de domnul instructor Nistor Viorel. Formație în care activează și elevii ai Colegiului și Ionuţ Macavei, Adelina Baltă din clasa a IX-a A şi formaţia (foști elevi ai Colegiului, pentru ”școala lor dragă rămâne mereu în rădăcina sufletului lor”).

  Concursul de mărțișoare și felicitări realizat de copii a fost un adevărat succes. Toți cei prezenți au apreciat creativitatea și talentul copiilor.

  Au participat la acest eveniment și s-au bucurat alături de toți cei prezenți și doamnele  Andreia Maxim, din partea Inspectoratului Școlar Județean Arad, respectiv Adriana Damian, din partea Consiliului Local al Municipiului Arad.

  Printre profesorii implicați în organizarea evenimentului se numără Rodica Oros, Lavinia Cotuna, Andrada Nistor, Lucia Iordan (coordonatoarea cercului școlar ”Micii Urbaniști”), Denisa Rus, Alina Miron, respectiv doamna director Gheorghița Țica.

  „Un gând frumos și o primăvară frumoasă tuturor” a fost mesajul cu care s-a închis ediția din acest an a „Balului Mărțișorului” de la Colegiul Tehnic.

  reportaj echipa

  IMG_3124 IMG_3136 reportaj bal reportaj2 reportaj3

  IMG_3105

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.