sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Balonul de Aur al lui Diego Maradona, sechestrat de justiţie. Licitaţia a fost anulată

  de - | 5 iunie 2024, 8:30 PM | Internaţional

  0

  Curtea de Apel din Versailles a hotărât miercuri sechestrarea şi interzicerea vânzării Balonului de Aur acordat lui Diego Maradona în 1986. Furat şi apoi găsit la Paris, acesta urma să fie vândut la licitaţie. Prin urmare, licitaţia a fost anulată, relatează L’Equipe, transmite News.ro.

  Moştenitorii lui Diego Maradona au obţinut câştig de cauză. Deşi procesul lor a fost respins de tribunalul din Nanterre la 30 mai, ei au obţinut confiscarea şi interzicerea vânzării Balonului de Aur acordat legendei argentiniene în 1986, potrivit hotărârii pronunţate miercuri de Curtea de Apel din Versailles.

  Acest lucru înseamnă că justiţia va păstra trofeul acordat celui mai bun jucător de la Cupa Mondială, care a fost furat în 1989 şi recuperat ulterior la Paris, în timp ce Office central de lutte contre le trafic des biens culturels (OCBC) îşi finalizează ancheta.

  Citește mai mult pe G4Media.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.