vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Bălăriile pun stăpânire pe Cimitirul Pomenirea

  de Special Arad | 20 august 2019, 1:06 PM | Știri Arad | Telefonul cititorului | Topic special

  3

  Chiar după ce am publicat un articol prin care anunțam că Primăria intenționează să ofere un teren în Cimitirul Pomenirea pentru înhumarea osemintelor militarilor maghiari căzuţi la datorie, iată că primim spre publicare o serie de imagini cu modul în care arată acum, per ansamblu, cimitirul respectiv.

  După ce a trecut valul de ploi abundente, buruienile au crescut ca în junglă printre mormintele din Pomenirea, iar acum, chiar dacă de zile bune e vreme frumoasă, nimeni nu pare deranjat de modul în care arată cimitirul. Cel puțin nimeni de la administrația cimitirului.

  Imaginile trimise de cititorul nostru ne demonstrează cât de ingrijit este, cu ghilimelele de rigoare, spațiul verde de la Pomenirea. Se spune că putem să ne dăm seama de caracterul unui om prin modul în care își cinstește amintirea celor care nu mai sunt… Ce părere aveți, stimați cititori? Imaginile denotă respect?

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este firesc si normal ,pentru ca este foarte ingreunat accesul ,vorbesc de cel auto,parcarea din fata cimitirului este inchiriata dilerilor de ocazie auto,ca sa intri in cimitir cu masina trebuie sa platesti era 5 lei acum nu mai stiu cat este eu de vreo 4 ani nu am mai fost asta dupa ce te expui pericolului de a traversa drumul daca cumva vii dinspre centru sau Obor,in afara de caldura….asa ca sa nu se mai planga nimeni.

   +4 voturi
   +1
   -1
   • Daca mi se permite la ce pericol suntem expusi atuci cînd vrem sa facem la stanga spre parcarea cimitiruli ,respecti poarta principala,dupa ce treci de semafoare drumul este ocupat de cei ce asteapta la semafor care vin dinspre aeroport…. cealalta banda care faci la dreapta tot dinspre aeroport spre Alfa de obicei e goala pentru ca este pe intermitent, banda pe care uneori vin si cei mai grabiti,ignorand legea,nu face la dreapta ci merge direct spre centru tu te bagi si treci,nu-l vezi ca vine din cauza coloanei de masini care asteapta schimbarea semaforului si „grabitul” vine si te sufla in plin….ca tocmai semaforul se schimbase ,am fost martor exact la un asfel de eveniment.

    +3 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.