Avram Crăciun, fost prefect și senator al Aradului a încetat din viață în această seară la spital

  de Special Arad | 10 decembrie 2020, 9:48 PM | Știri Arad | Topic special

  1

  Avram Crăciun fost prefect al Aradului, dar și senator ales în legislatura 2000-2004 din partea PSD, ulterior Alianței PSD+PC în legislatura 2008-2012, a murit azi la vârsta de 75 de ani. Acesta a fost membru al Comisiei permanente comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi al Comisiei pentru românii de pretutindeni. Avram Crăciun a fost și președinte al PSD Arad, îndepărtat de la conducerea filialei printr celebrul „puci de la Neudorf”.

  Din ceea ce se cunoaște, acesta ar fi murit în spitalul Covd din Grădiște.

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.