vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  NAȚIONAL: Jenantului, pardon, jeneralului Oprea, pentru blitz-degradarea Avramilor, Cătănici și Crăciun, în numele siguranței naționale

  de Special Arad | 2 ianuarie 2016, 12:56 PM | Pamflet

  1

  Cum să vrei să conduci România, dacă tu, ditamai jeneralul de cantină, Oprea, pe numele tău de apărător și recitator permanant al plăcii cu siguranța națională, reușești performanța ca în două zile, pe timp de pace, să treci de la discursul „îl susținem pe președintele Johannis și suntem alături de premierul Ponta”, la…  „Mi-am înaintat demisia alături de Victor Ponta”?

  Jeneralul ăsta… în doar câteva zile, amplificat de urâtul „scandal cu girofar”, bineînțeles… a reușit performanța inegalabilă să-și facă partidul, la apelul de seară, atât de mic încât să nu mai existe pentru nimeni. A reușit să-i ascundă pe toți cei ce i-au fost alături: securiști, militari, actori, politruci, traseiști, antrenori sportivi… atât de tare, încât să nu se mai vadă nici măcar ei între ei! Darămite alegătorii!

  Ceva gen… ca să ne exprimăm în limbaj cazon de cambuză: unu, doi, trei, patru, cinci… la Arad, la Primăria Arad, Cătănici fără servici, Cătănici nu-i aici, nici Avram Crăciun nu-i mai aici. Nici aici, și nici aici!…Hă,Hă, Hă!

  Lăsând restul amănuntelor deoparte, Jeneralul Oprea merită Dimploma pentru cea mai rapidă epurare politică a celor doi mari Avrami, jeneralul Cătănici (zis și „master-angajator pentru Afghanistan”.. prietenii, pardon, soldații știu de ce… ) și ex-prefectul Crăciun, precum și a tuturor celorlalți membri UNPR, care se vedeau conducând România din tresă, în numele siguranței naționale… și asta fără ca măcar să-și dea seama cât de mult rău a făcut partidului său și cât de bine a făcut țării și poporului său că s-a dus pe plută!

   

  12459854_10206851857432138_617406164_n

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.