Avem un semafor care vrea să „fugă” pe centură… dar nu este lăsat de Primăria Arad

  de Luci Precup | 13 July 2016, 2:04 PM | Știri Arad

  0

  Pe sensul de mers dinspre Vladimirescu către Arad un semafor decimează fluiditatea traficului prin amplasarea lui total anapoda. Zici că l-au aruncat din elicopter și s-a înfipt drept acolo! Se formează cozi către ieșirea pe centură și la intrarea municipiului Arad.

  Sunt doar două direcții posibile: înainte sau la stânga. De multe ori se formează cozi la semaforul respectiv chiar șoseaua din față este liberă.

  Semaforizările ar trebui să aibă două întrebuințări, aceea de a securiza și aceea de a fluidiza traficul. În cazul acesta nu o îndeplinește pe nici una.

  Aceste semaforizări fără sens, care au fost incluse în costurile bugetare ale unei primării, sunt exemple ale lucrului făcut prost fără a judeca întrebuințarea lui.

  Dacă scrie că trebuie să fie amplasate 20 de semafoare, atunci atâtea vor fi amplasate, nu contează dacă este nevoie de atâtea. Și dacă rămâne o bucată în plus îi trebuie găsit un loc, ca să nu iasă în minus ca și steagurile lui Caragiale.

  2masini

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.