Avem un brad mai mare decât cel de la Timișoara! Dar prețul?

  de Mihai Todoca | 4 decembrie 2018, 11:34 AM | Știri Arad | Topic special | Undeva

  0

  Dacă la Timișoara, bradul cu înălțimea de 14 metri a costat șapte mii de euro și a fost importat din Italia, pe motiv că nu s-a găsit un brad frumos în pădurile din zonă, după cum a declarat viceprimarul Timișoarei Dan Diaconu, la Arad lucrurile stau altfel.

  Bradul care este montat deja în fața primăriei a fost adus de la 350 km, din judetul Alba, are aproximativ 20 m, iar prețul de 17000 lei (aprox 3800 euro) include toate costurile aferente tuturor operațiunilor necesare până la montarea bradului pe platoul din fața palatului administrativ, plus demontarea acestuia (utilajele de colectare și transportare din pădure, trailer, macara, montare și demontare etc).

  Cu alte cuvinte, se pare că anul acesta ne-am descurcat mai bine decât vecinii noștri .

  Comunicat.  A devenit practic o tradiţie în Arad ca în ajunul sărbătorii de Sf. Nicolae luminiţele ce împodobesc Bradul de Crăciun din centrul Aradului să fie aprinse.

  Anul acesta nu face excepţie, astfel că în seara zilei de miercuri, 5 decembrie 2018 vă invităm să participaţi la mult aşteptata festivitate care va începe la ora 18.00 cu un concert deosebit al îndrăgitei Găşti “Zurli”.

  În jurul orei 19, primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă va aprinde luminiţele şi tot atunci va fi pus în mişcare Tramvaiul lui Moş Crăciun.

  Auzind că la Arad sunt cei mai cuminţi copii din lume, Moş Nicolae va veni cu desaga plină de cadouri pentru toţi micuţii care vor participa la festivitatea de pe platoul din faţa Primăriei.

  Anul acesta, falnicul brad de aproximativ 20 de metri a fost adus din judeţul Alba şi a ajuns în oraş duminică seara. El a fost amplasat pe platoul din fața Palatului Administrativ, iar în cursul zilei a început împodobirea lui cu ghirlande luminoase şi globuri colorate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.