marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Autostrada Arad – Nădlac e în garanție timp de 4 ani! Cine răspunde pentru ea?

  de Special Arad | 11 august 2015, 3:48 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Compania de autostrăzi a anunțat, săptămâna aceasta, realizarea recepţiei lucrărilor de pe autostrada Nădlac-Arad. La o lună distanţă de la momentul în care autostrada Nădlac-Arad a fost dată circulaţiei, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a realizat recepţia lucrărilor, ocazie cu care s-a aprobat şi modificarea valorii proiectului.

  Astfel, valoarea totală a proiectului este de aproape 1,2 miliarde lei, din care valoarea eligibilă 788 milioane lei. Contribuţia Uniunii Europene este de 670 milioane lei. Oficial, din acest moment, timp de patru ani, autostrada e în garanție. Altfel spus, orice defecţiune apărută pe noua şosea sau în punctul de trecere a frontierei până la finele lunii iulie 2019 va fi remediată pe banii constructorilor, asocierea Astaldi SPA – Max Boegl Romania SRL, scrie pressalert.ro.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.