Autobuzul, fumul, Aradul și lăsatul de fumat – cică ITP-ul a fost dat pe bune…

  de Mihai Todoca | 30 iulie 2018, 1:35 PM | Pamflet | Recomandările editorilor

  2

  captură video

  Dacă rămâi vreodată fără țigări, stai liniștit că te rezolvă autobuzele din Arad! Metoda e simplă: găsești un autobuz, din ăla care transportă clienții către un supermarket, te pui în spatele lui și deschizi geamurile. Frate, lasă autobuzul ăla un fum de te face să te lași de țigări chiar în secunda aceea. Ai mai multe bonusuri dacă apelezi la metoda „Busu-busu, fumu-fumu”:

  Primul ar fi că e gratis (poți merge chiar și cu bicicleta ca să nu consumi benzina, astfel efectul e unul imediat).

  Doi, ar fi că îți poți coase peste vesta reflectorizantă niște buzunare cu găurele în ele unde să pui carnea, micii și cârnăciorii ca să se facă la fum, iar dacă ești cu mașina (ăsta e level mai mare) pui carnea direct pe capotă. Invidia celor care te vor vedea va fi garantată.

  Trei. Dacă ești un tocilar, poți folosi fumul degajat de autobuz pentru a învăța mai multe despre aerodinamicitate, curenții de aer, efectul de drag de formă și cel de frecare.

  Patru. (Pentru asta îți trebuie păturica cu Pokemon sau prosopul de plajă cu Dolce& Gabbana) Dacă ești pasionat de comunicații, în special cele rudimentare, atunci când oprește busul la semafor, arunci repede păturica sau prosopul și testezi metodele de comunicații ale indienilor din America înainte de a fi bombardați cu democrația colonialiștilor britanici și nu numai.

  Cinci. Bonusul acesta e pentru prunci. Dacă te joci mâța-ascunsă, te pui în spatele busului, ăsta te acoperă de fum din cap până în picioare și ești camuflat exact atâta timp cât ai nevoie că să mergi să âl „tupilești” pe ăla care „face ochii”.

  Șase și ultimul. (Dacă ești șomer și ai un fetiș cu fumul) Un supermarket pune la bătaie un post nou în cadrul companiei sale. Postul este pentru un „Chief Executive” în departamentul de mentenanță al parcului auto, mai exact au nevoie de un coșar. Așa că… „dacă fumul e totul în viața ta, ai un program și un spate flexibil, îți place munca în echipă și vrei un job stabil, aplică ACUM!”

  Poate că acest autobuz ar trebui să treacă din nou pe la service-ul auto, asta până nu e prea târziu, deoarece nu demult un alt autobuz a luat foc în cartierul Alfa.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.